Skip to main content
16 May 2023 06:46

Βραβεύσεις από την Huawei για την Cosmos Business Systems

Με δύο βραβεύσεις διακρίθηκε η Cosmos Business Systems από την Huawei στην φετινή εκδήλωση της με τίτλο: “South Balkan Partner Summit 2023”.  Η Cosmos Business Systems έλαβε τα βραβεία: “Greece Datacom Partner” & “Greece Services Partner of the Year 2022”.

Η πρώτη διάκριση, αποτελεί την αναγνώριση για την τεχνογνωσία της Cosmos Business Systems, στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων και προϊόντων Huawei, που αφορούν Δικτυακές Υποδομές & Συστήματα Data Center.

Η δεύτερη διάκριση, αφορά την εξειδίκευση της Cosmos Business Systems, ως “4 STAR” Huawei Certified Service Partner, στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης σε όλες τις κατηγορίες: Data Communication, Routing & Switching, WLAN & Security.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Cosmos Business Systems παρουσίασε και το έργο «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του φορέα ΕΔΥΤΕ, τονίζοντας ότι η πρώτη φάση του έργου έχει ολοκληρωθεί με την αναβάθμιση του δικτυακού εξοπλισμού των 45 πανεπιστημιακών και ερευνητικών ιδρυμάτων της χώρας, ενώ ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο η υλοποίηση του «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2» που περιλαμβάνει ασύρματη υποδομή Wi-Fi 6.

Τεύχος 285

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ