Skip to main content
7 July 2023 06:49

Βράβευση του Ομίλου Epsilon Net στα Education Leaders Awards 2023

Στην Epsilon Training, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, απονεμήθηκαν 2 σημαντικά βραβεία στο πλαίσιο των Education Leaders Awards 2023 στην τελετή που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η επιχειρησιακή μονάδα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης, συμβάλλει με επιτυχία για περισσότερα από 25 έτη στην εφαρμογή του ολοκληρωμένου μοντέλου για συνεχή υποστήριξη των πελατών του Ομίλου και των στελεχών τους.

Συγκεκριμένα, στην Epsilon Training απονεμήθηκαν:

GOLD βραβείο στην ενότητα Ανθρώπινο Δυναμικό ως Εκπαιδευτική Μονάδα που επενδύει στην προσέλκυση και ανάπτυξη του βέλτιστου ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και στη διαμόρφωση του κατάλληλου εργασιακού περιβάλλοντος.

SILVER βραβείο στην ενότητα Πληροφορική, για την Πιστοποίηση της Epsilon Training από τη Microsoft ως «Microsoft Certified Technical Learning Partner» και την παροχή υψηλού επίπεδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Tα βραβεία παρέλαβαν ο κος Βαλάντης Μπίλλης, Διευθυντής της Epsilon Training, η κα Ζωή Χατζημιχάλη και ο κος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Executive Training Consultants.

Τεύχος 322

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ