Skip to main content
15 May 2023 06:52

Αρχείο της IDEAL Technology με τα workshop της FORTINET 

Ως γνωστόν, η IDEAL Technology διοργανώνει μια μεγάλη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στις λύσεις κυβερνοασφαλείας της FORTINET. Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, η IDEAL Technology ετοίμασε ένα αρχείο στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα ελληνικά online fast track workshops της FORTINET που έχουν διοργανωθεί στα πλαίσια του Δωρεάν Προγράμματος Εκπαίδευσης Συνεργατών της IDEAL Technology, ήδη από το 2021. 

Κάνοντας κλικ στον κάθε σύνδεσμο, θα μεταφερθείτε στη σελίδα όπου θα βρείτε όλες τις πληροφορίες του workshop που έχετε επιλέξει, καθώς και το recording link για να παρακολουθήσετε on demand το πρώτο μέρος με τη σχετική παρουσίαση (θεωρητικό μέρος του εργαστηρίου). 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τα Fast Tracks αντιστοιχούν σε διαδραστικά εργαστήρια βασισμένα σε λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες σχετικά με την αξία των λύσεων ασφαλείας Fortinet. Κάθε εργαστήριο περιλαμβάνει μία παρουσίαση που περιγράφει τις προκλήσεις που συναντούν πολλοί οργανισμοί στον τομέα της ασφάλειας, καθώς και συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η Fortinet μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων ασφάλειας. 

Η παρουσίαση ή το θεωρητικό μέρος του εργαστηρίου ακολουθείται αμέσως από μια πρακτική εργαστηριακή δραστηριότητα που παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να βιώσουν τις λύσεις της Fortinet στην πράξη. Η Fortinet δημιούργησε τα εργαστήρια αυτά για να υποστηρίξει την τεχνική τεχνογνωσία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την πλήρη αξιοποίηση του Fortinet Security Fabric

Τεύχος 284

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ