Skip to main content
17 November 2022 07:51

Απρόσκοπτη παρακολούθηση του Mundial με τη βοήθεια της devolo

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου ξεκινάει το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο οι κορυφαίες εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν μέχρι την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Πολλοί θεατές προτιμούν να παρακολουθούν τους αγώνες online, να ενημερώνονται ζωντανά για τα στατιστικά και για τις εξελίξεις μέσω Internet. Οι συνδέσεις έχουν βελτιωθεί πολύ και ταυτόχρονα βελτιώνουν και την καθημερινότητά μας. Όμως, συχνά δεν λείπουν τεχνικά προβλήματα, επειδή το οικιακό Wi-Fi συχνά παρουσιάζει απώλειες στο σήμα. Οι ασύρματες συνδέσεις Wi-Fi έχουν πολλούς φυσικούς «αντιπάλους»: τοίχοι και οροφές, αλλά και η μεγάλη απόσταση από το router, οδηγούν πολλές φορές σε μειωμένη ποιότητα σύνδεσης και κατ’ επέκταση σήματος.

Ένα άλλο πιθανό πρόβλημα που προκύπτει, όσον αφορά στην ομαλή σύνδεση, άρα και στην ομαλή παρακολούθηση του αγώνα, είναι όταν υπάρχει ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός συσκευών συνδεδεμένος στο οικιακό δίκτυο.

Λύση σε αυτά τα προβλήματα που εμποδίζουν την άρτια σύνδεση Wi-Fi, δίνει η σειρά προϊόντων Magic της devolo. Οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμπαγείς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε πρίζα και να επεκτείνουν εύκολα την εμβέλεια του router, χρησιμοποιώντας την τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Ανάλογα με το μοντέλο, αυτοί οι προσαρμογείς παρέχουν τόσο ενσύρματο όσο και ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί που χρειάζεται – συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης λειτουργίας mesh για ιδιαίτερα σταθερή, ασφαλή και αξιόπιστη κάλυψη Wi-Fi μέχρι και τον κήπο.

Τεύχος 174

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ