Skip to main content
20 April 2023 06:56

Αποκαλύφθηκε το smartband Xiaomi Band 8

Η Xiaomi αποκάλυψε και επίσημα το Xiaomi Band 8, την όγδοη έκδοση του δημοφιλούς smartband της εταιρείας. Διαθέτει την ίδια AMOLED οθόνη 1.62 ιντσών με τον προκάτοχό του, με ανάλυση 490×192 pixels και 60Hz ρυθμό ανανέωσης. Φέρνει, επίσης, την υποστήριξη για Always On οθόνη, ενώ βελτιώνει τη φωτεινότητα από τα 500 nits του Band 7 στα 600 nits.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι πολλές επιλογές στα λουράκια, με διαφορετικά υλικά όπως δέρμα, νάιλον, μέταλλο και πολλά διαφορετικά στυλ. Το Band 8 μπορεί να φορεθεί επίσης με δύο ακόμα τρόπους πέρα από τον καρπό, ως μενταγιόν στον λαιμό ή ως κλιπ στα παπούτσια.

Ζυγίζει μόλις 27 γραμμάρια και είναι αδιάβροχο σε βάθος με πίεση έως και 5ATM. Οι αισθητήρες για παρακολούθηση ύπνου, καρδιακών παλμών, οξυγόνου στο αίμα και άγχους, παραμένουν ίδιοι. Το Band 8, όμως, προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Η Xiaomi ισχυρίζεται πως φτάνει τις 16 μέρες τυπικής χρήσης ή 6 μέρες με την Always On Display ενεργοποιημένη. Έρχεται, τέλος, με νέο φορτιστή, ο οποίος υπόσχεται πλήρη φόρτιση της μπαταρίας των 190mAh μέσα σε μία ώρα.

Τεύχος 268

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ