Skip to main content
29 November 2022 07:44

Αποδοχή ξένων καρτών στο δίκτυο ΕFT/POS της ΑΑΔΕ

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διακήρυξε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων (μέσω ΕΣΗΔΗΣ) για την ανάθεση σύμβασης με τίτλο Υλοποίηση συστήματος αποδοχής ξένων καρτών στο δίκτυο EFT/POS της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και e-POS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υλοποίηση συστήματος αποδοχής ξένων καρτών στο δίκτυο EFT/POS της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και e-POS της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων. Οι οικονομικοί φορείς που δύνανται να συμμετάσχουν στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης απαιτείται να ασκούν δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της σύμβασης. Ειδικότερα, για τους εγκατεστημένους στην Ελλάδα οικονομικούς φορείς απαιτείται να είναι εγγεγραμμένοι στο οικείο Βιομηχανικό ή Εμπορικό Επιμελητήριο, με εγγεγραμμένη δραστηριότητα αυτήν του αντικειμένου της παρούσας. Σε περίπτωση ενώσεων φορέων, η πλήρωση των απαιτήσεων της καταλληλότητας για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας, πρέπει να ικανοποιείται από όλα τα μέλη της ένωσης.

Η εκτιμώμενη συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.250.515,20 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Τεύχος 182

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ