Skip to main content
18 February 2022 07:49

Αντιμετώπιση των zero-day απειλών σε πραγματικό χρόνο με το Nebula

Το Nebula είναι η πιο πρόσφατη αναβάθμιση του λογισμικού PAN-OS και με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και της μηχανικής μάθησης (deep learning) μπορεί να αποτρέψει 48% περισσότερες zero-day threats (απειλές που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, λιγότερο από μια μέρα), 6 φορές πιο γρήγορα.

To deep learning είναι ένας τύπος βαθειάς εκμάθησης, που είναι ιδανικός για τον εντοπισμό άγνωστων απειλών. Αναλύει την κίνηση της επίθεσης τη στιγμή που εισέρχεται στο εκάστοτε δίκτυο και την αποτρέπει.

Οι βασικές καινοτομίες του Nebula περιλαμβάνουν:

  • Πλήρη ανίχνευση και πρόληψη άγνωστων command-and-control.
  • Προστασία έναντι εξελιγμένων απειλών που βασίζονται στο web: Το Nebula μπορεί να σταματήσει τις απειλές μέσω phishing και zero-day URL σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ισχυρούς νέους ανιχνευτές και deep learning για την πρόληψη 40% περισσότερων απειλών από τις παραδοσιακές λύσεις.
  • Κορυφαία προστασία DNS: Με το DNS Security, αποτρέπει το 85% του κακόβουλου λογισμικού, προστατεύοντας την επισκεψιμότητα DNS, το οποίο χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να πραγματοποιήσει βαθιά επιθεώρηση της κυκλοφορίας DNS, επιτυγχάνοντας 40% μεγαλύτερη κάλυψη απειλών από οποιονδήποτε άλλο πάροχο ασφάλειας DNS.
  • Μεγαλύτερη ορατότητα, συμμόρφωση και μηδενική επιβολή εμπιστοσύνης για συσκευές IoT.
  • Μέγιστη ασφάλεια με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Τεύχος 14

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ