Skip to main content
1 April 2024 07:56

Ανανεωμένες σειρές laptops και desktops από την ASUS

H ASUS παρουσίασε την Τετάρτη, 27 Μαρτίου τις σειρές επαγγελματικών laptops Expert Book και desktops ExpertCenter, τα οποία έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών ανά τον κόσμο, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αποτελεί σήμερα ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στον τομέα της τεχνολογίας.

Με τις σειρές ExpertBook και ExpertCenter, η ASUS έχει ως στόχο να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες των επαγγελματιών παγκοσμίως. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, ξεχώρισε η έμφαση στην ανθεκτικότητα, η οποία αναδεικνύεται από την κατασκευή των προϊόντων βάσει στρατιωτικών προτύπων. Επιπροσθέτως, όλες οι επαγγελματικές συσκευές της ASUS συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας τριών ετών, μια εγγύηση, μάλιστα, που σε ό,τι αφορά στα laptops καλύπτει και τις μπαταρίες. Η εγγύηση αυτή μπορεί να επεκταθεί μέχρι και τα πέντε έτη, με τους επαγγελματικούς οργανισμούς να διευκολύνονται από την άμεση εξυπηρέτηση, η οποία προσφέρεται μέσω της υπηρεσίας Next Business Day On-site Response. Η εν λόγω υπηρεσία περιλαμβάνει την επίσκεψη εξουσιοδοτημένου τεχνικού και την επισκευή του προϊόντος στον χώρο του πελάτη, την πρώτη κιόλας εργάσιμη ημέρα έπειτα από την αναφορά μίας βλάβης.

Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις διάφορες λύσεις που παρέχονται από την ASUS σχετικά με την ασφάλεια τόσο του software, όσο και του hardware.

ΤΕΥΧΟΣ 479

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ