Skip to main content
3 May 2023 06:57

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του WWDC23 

Της Αφροδίτης Μπαλίδου 

Την περασμένη εβδομάδα η Apple αποκάλυψε ότι το WWDC23 θα πραγματοποιηθεί στις 5-9 Ιουνίου. Το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple χρησιμεύει ως πλατφόρμα της εταιρείας για να ανακοινώνει στο κοινό τις τελευταίες εξελίξεις στα λειτουργικά της συστήματα. Εκτός, όμως, από τις συνηθισμένες ενημερώσεις λογισμικού, η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει στο WWDC 2023 ένα πολυαναμενόμενο προϊόν  

Φέτος, οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τη σειρά Mac, iPad, Watch και TV της Apple θα μπορούσαν ενδεχομένως να περιλαμβάνουν iOS 17, MacOS 14, iPadOS 17, WatchOS 10 και tvOS 17. Επιπλέον, την περασμένη άνοιξη, κατατέθηκαν δύο προτάσεις για το “RealityOS”, οι οποίες θα μπορούσαν να αναφέρονται στο λογισμικό για τα πολυαναμενόμενα ακουστικά AR/VR της Apple. Τα ακουστικά της Apple φημολογούνται από το 2017, επομένως η επίσημη αποκάλυψη έχει καθυστερήσει πολύ. 

Η εκδήλωση θα έχει δυνατότητα παρακολούθησης τόσο διαδικτυακά όσο και αυτοπροσώπως. Η κεντρική ομιλία θα μεταδοθεί διαδικτυακά χωρίς κόστος, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να ενημερωθούν για τις πιο πρόσφατες πλατφόρμες, τεχνολογίες και εργαλεία της Apple. 

Τεύχος 276

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ