Skip to main content
5 July 2023 06:46

Αναζήτηση αναδόχου για φύλαξη των γραφείων της ΕΕΤΤ

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό για το έργο Παροχή Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας των γραφειακών χώρων της ΕΕΤΤ.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η επιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης και ασφάλειας από ένα φύλακα των γραφειακών χώρων της αναθέτουσας αρχής (με έδρα στο Μαρούσι Αττικής, στη Λ. Κηφισίας 60 ή όπου τυχόν αλλού αυτή η έδρα μεταφερθεί εντός του Νομού Αττικής κατά τη διάρκεια του συμβατικού χρόνου παροχής των υπηρεσιών φύλαξης), ανελλιπώς καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων και των μη εργασίμων ημερών, εορτών και αργιών.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 250 χιλ. ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί ανέρχεται σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της ή από την ημερομηνία που ορίζεται σε αυτήν.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στον δικτυακό τόπο του διαγωνισμού, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr τις προσφορές τους, μέχρι την Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023.

Τεύχος 320

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ