Skip to main content
31 March 2023 06:43

Αναζήτηση αναδόχου για την Ενιαία Ψηφιακή Υποδομή

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) διενεργεί ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό για το Υποέργο 3: Υποστηρικτικός Μηχανισμός για την επιτυχή υλοποίηση του έργου Ενιαία Ψηφιακή Υποδομή για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, του έργου «Ενιαία Ψηφιακή Υποδομή για την Εξυπηρέτηση Πολιτών και Επιχειρήσεων (CRM)». Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – NextGeneration EU, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», καθώς και από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αντικείμενο του παρόντος έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης για το κύριο έργο «Ενιαία Ψηφιακή Υποδομή για την εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων».

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται είναι:

• Υπηρεσίες διαχειριστικής, επιχειρησιακής και τεχνολογικής υποστήριξης.

• Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας – εκπόνηση εξειδικευμένων μελετών και εμπειρογνωμοσυνών.

• Υπηρεσίες παρακολούθησης πιλοτικής και παραγωγικής λειτουργίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 2.625.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός με ΦΠΑ: 3.255.000 ευρώ, ΦΠΑ 24% 630.000 ευρώ). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023.

Τεύχος 259

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ