Skip to main content
3 May 2023 06:49

Αναζήτηση αναδόχου για έργο του ΕΣΚΕΔΙΚ 

Της Αφροδίτης Μπαλίδου 

Η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) διενεργεί ηλεκτρονικό διεθνή ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό για το έργο: Μερική αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής της μονάδας 5 (unit 5) 112, του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (ΕΣΚΕΔΙΚ)

Το αντικείμενο του προτεινόμενου έργου περιλαμβάνει: Αναβάθμιση και επέκταση λειτουργικότητας του Συστήματος Συναγερμού Πολιτών (ΣΥΣΠ), προμήθεια εξοπλισμού και τυποποιημένου λογισμικού, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, καθώς και ορισμένες υποστηρικτικές υπηρεσίες υλοποίησης, που αφορούν: 

• Μελέτη εφαρμογής. 

• Εκπαίδευση χρηστών. 

• Πιλοτική λειτουργία 1–μήνα. Περιλαμβάνει, με το πέρας της πιλοτικής, τη μετάβαση στο νέο σύστημα (go–live) στον νέο εξοπλισμό, με δυνατότητα roll–back στο υφιστάμενο σύστημα στον παλιό εξοπλισμό εάν κάτι πάει στραβά. 

• Υποστήριξη 3–μηνης δοκιμαστικής λειτουργίας. 

• Διοίκηση έργου (project management). 

• Εγγύηση εξοπλισμού 3 ετών, υπό καθεστώς εγγυημένου επιπέδου υπηρεσιών. 

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000 ευρώ μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ (προϋπολογισμός με ΦΠΑ: 2.480.000 ευρώ, ΦΠΑ 24%: 480.000 ευρώ). 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 14:00

Τεύχος 276

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ