Skip to main content
30 March 2023 06:57

Αναβαθμισμένες δυνατότητες για τις νέες τηλεοράσεις LG

Η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την παγκόσμια διάθεση των νέων της τηλεοράσεων για το 2023, με την πιο προηγμένη σειρά τηλεοράσεων OLED LG μέχρι σήμερα. Με ενσωματωμένες όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της εταιρείας και σχεδιασμένες γύρω από το νέο όραμά της – Sync to You, Open To All- οι νέες τηλεοράσεις της LG προσφέρουν αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης και προσαρμόζονται με ευκολία στις ιδιαίτερες προτιμήσεις. Η σειρά για το 2023 εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην τηλεόραση, μετατρέποντάς την σε έναν οικιακό κόμβο που συνεχώς διευρύνεται και εμπλουτίζει την καθημερινή ζωή.

Τα νέα μοντέλα προσφέρουν κορυφαία ποιότητα αυτοφωτιζόμενης εικόνας, ισχυρές τεχνολογίες επεξεργασίας εικόνας και αναβαθμισμένη πλατφόρμα webOS που παρέχει ακόμη πιο έξυπνες λειτουργίες, καθώς και πρόσβαση σε μια ολοένα αυξανόμενη βιβλιοθήκη lifestyle υπηρεσιών.

Η αυτοφωτιζόμενη τεχνολογία της LG επιτρέπει στην εταιρεία να δημιουργήσει οπτικά εντυπωσιακές μορφές τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων στην αγορά LG SIGNATURE OLED R συσκευών, καθώς και της εύκαμπτης LG OLED Flex. Ανάμεσα στα τελευταία επιτεύγματα της είναι η LG SIGNATURE OLED M, μια τηλεόραση OLED 97 ιντσών με τεχνολογία Zero Connect που επιτρέπει την ασύρματη μετάδοση βίντεο και ήχου και η OLED T, μια διαφανής τηλεόραση OLED που επαναπροσδιορίζει την ενσωμάτωση στον χώρο και την εμπειρία χρήστη .

Η σειρά OLED της LG για το 2023 διαθέτει αναβαθμισμένες τηλεοράσεις των σειρών OLED evo Z3, G3 και C3. Χάρη στην ακρίβεια και την απόδοση της τεχνολογίας LG OLED evo και του νέου α9 AI Processor Gen6, τα νέα μοντέλα παρέχουν βελτιωμένη φωτεινότητα και ακρίβεια χρώματος μαζί με εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Ο τελευταίος επεξεργαστής της σειράς Alpha χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία ΑΙ Deep Learning της LG για να εξασφαλίσει υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Το AI Picture Pro προσφέρει τώρα βελτιωμένο upscaling για πιο καθαρές εικόνες και περιλαμβάνει επίσης το OLED Dynamic Tone Mapping Pro, το οποίο βοηθά στην ανάδειξη μικρών λεπτομερειών και προσφέρει μεγαλύτερο βάθος σε κάθε καρέ. Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro «χωρίζει» την εικόνα σε 20.000 μπλοκ, αναλύοντας το καθένα σε πραγματικό χρόνο για να ανιχνεύσει τις πιο σκοτεινές και φωτεινές περιοχές και να προσφέρει ακριβή βελτιστοποίηση HDR για να αυξήσει την αίσθηση βύθισης των θεατών. Επιπλέον, το AI Picture Pro διαθέτει την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας HDR Expression Enhancer που εντοπίζει και βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (π.χ. πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή, δίνοντάς τους μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη εφαρμογή, εφαρμόζοντας χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στη βαθιά εκμάθηση. Εκτός από τη βελτιστοποίηση της αναπαραγωγής εικόνας, ο επεξεργαστής AI α9 Gen6 τροφοδοτεί το AI Sound Pro της LG, το οποίο παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνοντας ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία.

Ακόμα μια σημαντική αναβάθμιση στη φετινή σειρά OLED evo G3 είναι το Brightness Booster Max της LG, που ενσωματώνει μια νέα αρχιτεκτονική ελέγχου φωτισμού και αλγορίθμους ενίσχυσης φωτισμού για αύξηση της φωτεινότητας έως και 70% . Η φωτεινότητα απεικονίζεται και ελέγχεται σε επίπεδο pixel, με αποτέλεσμα πιο ευκρινείς, πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η τεχνολογία Super Anti Reflective  μειώνει αποτελεσματικά τους οπτικούς περισπασμούς, όπως οι ελαφριές λάμψεις φωτός και οι αντανακλάσεις, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν όλη τους την προσοχή στην οθόνη, ακόμη και σε περιβάλλον με έντονο φωτισμό.

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ