Skip to main content
17 January 2024 07:43

Αναβάθμιση των συστημάτων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας ανακοινώνει ηλεκτρονικό ανοικτό άνω των ορίων διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής με τίτλο Αναβάθμιση των συστημάτων πληροφορικής και της ασφάλειας της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η αναβάθμιση των συστημάτων πληροφορικής και της ασφάλειας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς μέσω προμήθειας συμπληρωματικού κεντρικού εξοπλισμού (αποθήκευσης δεδομένων, δικτυακού εξοπλισμού και εξοπλισμού ασφαλείας) και συστημικού λογισμικού, καθώς και προμήθεια ή/και ανάπτυξη πληροφορικών συστημάτων για τις ανάγκες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και παροχή σχετικών υπηρεσιών και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας.

Η εκτιμώμενη αξία ανέρχεται στο ποσό των 11.883.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14:00. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. του συστήματος.

Τεύχος 428

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ