Skip to main content
20 March 2024 07:43

Αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος ΑΣΕΠ

Της Ελένης Μιχαηλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) διακηρύσσει ηλεκτρονικό, ανοικτό διαγωνισμό με τίτλο: Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης για την υλοποίηση του έργου λειτουργικός και οργανωτικός ανασχεδιασμός – ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ΑΣΕΠ και σύγχρονο περιβάλλον προσλήψεων στον Δημόσιο Τομέα.

Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για την οριζόντια εποπτεία και το συντονισμό της υλοποίησης του έργου: «Λειτουργικός και Οργανωτικός Ανασχεδιασμός – Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα ΑΣΕΠ και σύγχρονο περιβάλλον προσλήψεων στον Δημόσιο Τομέα».

Συνοπτικά, στο πλαίσιο του παρόντος έργου ο ανάδοχος θα παρέχει υπηρεσίες εποπτείας και ελέγχου της ορθής υλοποίησης της σύμβασης του έργου, καθώς και παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας κατά την υλοποίησή του έργου, όπως Διασφάλιση Ποιότητας Έργου και Διαχείριση της Αλλαγής.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 140.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ενώ η εκτιμώμενη αξία με ΦΠΑ ανέρχεται στο ποσό των 173.600 ευρώ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίζεται η Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Τεύχος 472

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ