Skip to main content
8 November 2023 07:50

Αναβάθμιση συστημάτων ΙΤ και Ασφάλειας για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Η Κοινωνίας της Πληροφορίας ανακοινώνει τη διενέργεια δημόσιας διαβούλευσης αναφορικά με την προκήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού, άνω των ορίων, για το έργο: «Αναβάθμιση των Συστημάτων Πληροφορικής και της Ασφάλειας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».

Το έργο οποίο περιλαμβάνει τα Υποέργα 1, 2 και 3 του Έργου «Ανάπτυξη της Κεφαλαιαγοράς», του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και η ΚτΠ καλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς σε ανοιχτή, μη δεσμευτική συμμετοχή στη διαδικασία διαβούλευσης για την κατάθεση παρατηρήσεων / προτάσεων επί του Τεύχους Διακήρυξης.

Η διαδικασία διαβούλευσης θα διεξαχθεί μέσω του Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.promitheus.gov.gr, για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών από την ανάρτηση του Τεύχους Διακήρυξης στο ΕΣΗΔΗΣ προς Διαβούλευση. Η αξία της σύμβασης εκτιμάται σε 12.241.000 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGeneration EU.

Τεύχος 388

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ