Skip to main content
11 February 2022 08:54

Ακόμα μια χρονιά ανάπτυξης για τη Softweb

Η Softweb®, παρά το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να λειτουργήσει το 2021, εφάρμοσε με σταθερά βήματα στο ακέραιο το επενδυτικό της πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης. Προτεραιότητα για το 2021 ήταν η εφαρμογή του επενδυτικού πλάνου σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού και διοικητικής δομής, με το αποτέλεσμα την αύξηση των θέσεων εργασίας κατά 54% και την ενδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, το 2021 επετεύχθη αξιοσημείωτη ποσοτική και ποιοτική διεύρυνση της πελατειακής βάσης τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό.
Στο Softweb Mobile Business Suite προστέθηκαν επιπλέον λειτουργικότητες που ενισχύουν ακόμα περισσότερο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας. Αξιοσημείωτο προνόμιο αποτελεί το ότι πλέον δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να διαχειρίζεται τα δεδομένα και από web browser, καθώς υπάρχει επεκτασιμότητα της λύσης με το web version.
Ένα από τα νέα προϊόντα της εταιρείας είναι το Request For Approval (RFA), μια web & mobile εφαρμογή η οποία στοχεύει στην οργάνωση κάθε είδους αιτημάτων στελεχών ή συνεργατών μιας επιχείρησης με δυνατότητα απομακρυσμένης έγκρισης χωρίς γεωγραφικό ή τεχνικό περιορισμό.
Το δεύτερο νέο προϊόν της Softweb είναι το Audits, μια mobile λύση με στόχο τον άμεσο έλεγχο διάφορων διαδικασιών με εύκολη και γρήγορη διεκπεραίωση παντός τύπου επιθεωρήσεων από κινητές συσκευές.

Τεύχος 9

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ