Skip to main content
22 September 2022 06:55

Ήχος υψηλής ανάλυσης με το νέο soundbar S75Q

Το νέο soundbar S75Q θα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, συνδυάζοντας όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σήμερα με τη διαχρονική ποιότητα της LG.

Με Dolby Atmos και DTS:X, η νέα μπάρα ήχου προσφέρει υπέροχο και καθηλωτικό κινηματογραφικό ήχο 3.1.2 καναλιών με ισχύ 380W, δίνοντας τη δυνατότητα να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου οικιακή ψυχαγωγία με ήχο surround. Διαθέτοντας τεχνολογία ™Meridian Audio, η μπάρα ήχου αναβαθμίζει τη μουσική και τις ταινίες και προσφέρει πραγματικό ήχο.

Το LG Soundbar S75Q αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision και επιτυγχάνει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση.

Με τη βοήθεια του AI Sound Pro, του έξυπνου αλγόριθμου του LG Soundbar να αναλύει το περιεχόμενό σας, ο ήχος θα είναι ο βέλτιστος που θα μπορούσατε να έχετε.

Εάν επιθυμείτε μια ολοκληρωμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σετάρετε τη μπάρα ήχου με την LG TV, για να μπορείτε να απολαμβάνετε απίστευτο ήχο και εικόνα που κόβει την ανάσα. Το νέο soundbar σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει μοναδικά με την τηλεόραση LG για να σας χαρίζει καθηλωτική εμπειρία ήχου, ενισχύοντας απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης LG.

Τεύχος 135

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ