Skip to main content
26 April 2023 06:44

Έξυπνη διαχείριση εγγράφων από την Konica Minolta

Η εταιρεία Konica Minolta παρουσίασε πρόσφατα το έργο έξυπνης διαχείρισης εγγράφων που υλοποίησε για λογαριασμό της εταιρείας FRIGO STAHL S.A. και είναι βασισμένο στο λογισμικό M-Files.

H FRIGO STAHL, από την ίδρυσή της το 1998, έχει υλοποιήσει περισσότερα από 300 σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα, όπως επίσης και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, τα οποία εκτελέστηκαν με τη στήριξη των θυγατρικών της στην Κύπρο και τη Ρουμανία. Έχοντας σχεδιάσει, κατασκευάσει και θέσει σε λειτουργία εξειδικευμένες μηχανολογικές και ψυκτικές εγκαταστάσεις για τις περισσότερες σημαντικές ελληνικές εταιρείες στον κλάδο των τροφίμων, η FRIGO STAHL συγκαταλέγεται στους πλέον σημαίνοντες παίκτες της διεθνούς αγοράς.

Το έξυπνο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών M-FILES που υλοποίησε η Konica Minolta αναμένεται να συνδράμει στον στόχο της FRIGO STAHL για γρήγορη και αποτελεσματική υλοποίηση των έργων της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Konica Minolta, «οι προηγούμενες διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων της FRIGO STAHL ήταν αναποτελεσματικές και χρονοβόρες και βασίζονταν σε χειροκίνητες διαδικασίες. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το έξυπνο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών M-Files που υλοποιήθηκε από την έμπειρη ομάδα της Konica Minolta. Η απόφαση αυτή επιτάχυνε τη διαχείριση των έργων βοηθώντας την FRIGO STAHL να γίνει ένας ταχύτερος και πιο ευέλικτος οργανισμός, εξασφαλίζοντας την ηγετική της θέση στην αγορά εμπορικών και βιομηχανικών κατασκευών».

O κος Δημήτρης Ανδρόνικος, Civil works manager στην FRIGO STAHL, αναφέρει σχετικά: «Η cloud λύση, που υλοποίησε η Konica Minolta, έχει αλλάξει τα δεδομένα στην εταιρεία μας. Η πλατφόρμα του M-Files παρέχει έναν έξυπνο τρόπο διαχείρισης εγγράφων προσφέροντας εύκολη πρόσβαση και επιτρέποντάς μας να εστιάσουμε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία στον οργανισμό μας».

Τα κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα της εφαρμογής του M-Files, ενός έξυπνου συστήματος διαχείρισης πληροφοριών που μπορεί να διαχειριστεί τη ροή μεγάλου όγκου πληροφοριών και να βοηθήσει στη διαχείριση των έργων, είναι:

• Η συγκέντρωση των εγγράφων σε ένα ασφαλές αποθετήριο.

• Η παρακολούθηση της κατάστασης κάθε έργου εύκολα και ανά πάσα στιγμή.

• Η ενσωμάτωση με υφιστάμενα συστήματα και διαδικασίες του οργανισμού.

• Η συμβατότητα με τους σχετικούς κανονισμούς και τα βιομηχανικά πρότυπα.

• Η δυνατότητα επέκτασης της λύσης για την εξυπηρέτηση της μελλοντικής ανάπτυξης του οργανισμού και την κάλυψη των μεταβαλλόμενων αναγκών.

• Η αύξηση της αποδοτικότητας και της παραγωγικότητας.

• Η βελτίωση της ακρίβειας και της αξιοπιστίας σε σχέση με την εύρεση πληροφοριών που αφορά στα έργα.

• Η καλύτερη συνεργασία και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των τμημάτων.

• Η ενισχυμένη συμμόρφωση και εύκολη εύρεση των απαραίτητων εγγράφων που αφορούν σε έργα.

• Η πιθανή εξοικονόμηση κόστους μέσω της μείωσης των σφαλμάτων από επαναλαμβανόμενες χειροκίνητες διαδικασίες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ