Skip to main content
20 February 2023 06:55

Έξυπνες συσκευές από την LG για το γραφείο 

Για την LG, ένα σύγχρονο γραφείο οφείλει να είναι «έξυπνο», βιώσιμο, ενεργειακά συμφέρον και να λειτουργεί με αυτοματισμούς, ώστε να διευκολύνεται η καθημερινότητα. Συνδεδεμένες εφαρμογές, φωνητικές εντολές, αυτοματισμός και τεχνητή νοημοσύνη εξασφαλίζουν ότι μπορεί κανείς να διαχειρίζεται τις καθημερινές εργασίες χωρίς κούραση και ανησυχίες. 

Η λειτουργία LG ThinQ AI, η οποία χρησιμοποιεί όλες τις παραπάνω τεχνολογίες, επιτρέπει να συνδέεστε εύκολα με την LG συσκευή σας. Μερικά από τα προϊόντα LG, που διαθέτουν τη λειτουργία ThinQ AI είναι τα παρακάτω: 

Τηλεόραση LG OLED: Η τηλεόραση LG OLED, παγκόσμια ηγέτιδα στην τεχνολογία OLED εδώ και δέκα χρόνια και τιμώμενη με το Βραβείο Καινοτομίας CES για εννέα συναπτά έτη, έρχεται με λεπτό πάνελ και ενσωματώνεται πολύ εύκολα στον τοίχο χάρη στο επίπεδο πίσω μέρος της για θέαση χωρίς γωνίες που προεξέχουν και χωρίς περισπασμούς. Οι τηλεοράσεις OLED χρησιμοποιούν αυτοφωτιζόμενα pixel που μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα, προσφέροντας απίστευτα φυσικά χρώματα και απεριόριστη αντίθεση. Χωρίς οπίσθιο φωτισμό, η OLED είναι πιο λεπτή και ελαφρύτερη από κάθε άλλη τεχνολογία οθόνης, επιτρέποντας τη δημιουργία καινοτόμων σχεδίων, όπως εύκαμπτες και τυλισσόμενες τηλεοράσεις. 

Κλιματιστικά LG DUALCOOL: Η σειρά LG DUALCOOL προσφέρει αναβαθμισμένη ποιότητα θέρμανσης και ψύξης. Μέσω της εφαρμογής LG ThinQ με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, ο έλεγχος της θερμοκρασίας γίνεται μέσω smartphone. Διαθέτοντας σύνδεση στο Wi-Fi, δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλού θορύβου, καθώς και τεχνολογία που αποστειρώνει τον αέρα, απομακρύνοντας τις βλαβερές ουσίες, δεν γίνεται να μην μπει στη λίστα για το απόλυτο «έξυπνο» σπίτι. 

Ψυγείο ντουλάπα με Instaview DoorinDoor: Το ψυγείο ντουλάπα LG InstaView Door-in-Door πρόκειται για μία υπερσύγχρονη οικιακή συσκευή, που δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στο εσωτερικό του ψυγείου σας, με δύο απλά χτυπήματα στο γυάλινο πάνελ, χωρίς να καν να το ανοίγετε, περιορίζοντας έτσι την απώλεια ψυχρού αέρα. Επιπλέον, με τη λειτουργία Door-in-Door προσφέρεται εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά και έτσι σας επιτρέπει να εντοπίζετε γρήγορα τα τρόφιμα, χωρίς να χρειάζεται να ψάξετε στα ράφια.  

Πλυντήρια πιάτων με ατμό LG QuadWash: Η σειρά πλυντηρίων πιάτων με ατμό LG QuadWash με δυνατότητα ημιεντοιχισμού, διαθέτει τεχνολογία TrueSteam μειώνοντας τις κηλίδες από το νερό. Με λιγότερο θόρυβο χάρη στον κινητήρα Inverter Direct Drive, τα πλυντήρια πιάτων της LG εξασφαλίζουν μέγιστο καθαρισμό χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης. 

Τεύχος 231

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ