Skip to main content
21 September 2022 06:52

Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2022 για την τεχνολογία των αισθήσεων

Στις 22-23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Civitel Olympic η έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2022, όπου οι εκθέτες θα παρουσιάσουν όλες τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις για καλύτερη εμπειρία ήχου, home cinema και μεγάλης εικόνας.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προϊόντα και υπηρεσίες από κοντά, να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές, να παρακολουθήσουν live demos και να βρουν, μαζί με τις εξειδικευμένες ομάδες των εκθετών, λύσεις, προτάσεις και συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ακρόαση μουσικής και θέασης σινεμά/σειρών και gaming στο σπίτι τους.

Το Civitel Olympic βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας 2, απέναντι από το Golden Hall. Το ξενοδοχείο έχει διώροφο parking, αλλά και αρκετούς χώρους στάθμευσης στην περιοχή. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν μια μοναδική ξενάγηση στην εμπειρία του σήμερα με ήχο και εικόνα, με hi-fi, με high-end audio, με βινύλια και πικάπ, με ακουστικά, με 8Κ HDR ΤVs, με OLED και προβολείς.

Θα παρουσιαστούν μουσικές κάθε είδους από κορυφαία συστήματα αναπαραγωγής και κινηματογραφικές ταινίες υψηλής ποιότητας σε μεγάλη εικόνα.

Η Έκθεση hxos eikona show θα παρουσιάσει για πρώτη φορά πολλούς νέους κατασκευαστές, πολλές νέες συσκευές, πολλά gadgets και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Η είσοδος είναι δωρεάν με πρόκληση. Για τους επισκέπτες θα γίνουν πολλές κληρώσεις με δώρα από subwoofer μέχρι ηχομπάρες και από DAC μέχρι headphones ANC, δίσκους βινυλίου και τηλεοράσεις.

Συμμετέχουν όλα τα μεγάλα brands της αγοράς όπως: Samsung, Philips, Huawei, Hisense, Marantz, Denon, iFi Audio, Bowers & Wilkins, FiiO, Musical Fidelity, BOSE, Panasonic, Technics, βραβευμένες συσκευές με EISA και δεκάδες ακόμη κατασκευαστές hi-fi και high-end.

Τεύχος 134

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ